Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Τον Ιούλιο του 2013 η MAMIDOIL JETOIL A.E. παρουσίασε την 5η Εκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας περιγράφοντας σε αυτή την εταιρεία, τα πιστεύω της, τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποίησε το 2012, αλλά και τις δεσμεύσεις πάνω στους άξονες Ανθρώπινο Δυναμικό, Αγορά, Κοινωνία, Περιβάλλον. Εχοντας πλήρως εντάξει την έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στη στρατηγική της εδώ και αρκετά χρόνια, μέσα από την  Εκθεση αυτή επιχειρεί να καταγράψει αναλυτικά και εμπεριστατωμένα την πρόοδό της σε κάθε ένα από τους βασικούς αυτούς πυλώνες και να ενημερώσει όλους όσους επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από τη λειτουργία της επιχείρησης (συμμέτοχοι). Μέσα από την 5η Εκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας επιβεβαιώνεται για ακόμη μία χρονιά η συνεχής και αδιάκοπη προσήλωσή της εταιρείας σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα, που δεν έχει αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο, η MAMIDOIL JETOIL παρέμεινε αφοσιωμένη στο στόχο της και κατάφερε με μικρά, σταθερά και «προσεκτικά» βήματα να προχωρήσει ακόμη πιο πέρα. Για την πρόοδό της αυτή, η εταιρεία διακρίθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής της στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Υπευθυνότητας (CR Index) για 2η συνεχόμενη χρονιά λαμβάνοντας διάκριση Silver για το 2012.

 

Για να διαβάσετε την Εκθεση Κοινωνικής Υπευθυνότητας 2013 της MAMIDOIL JETOIL, παρακαλούμε πιέστε εδώ ή επισκεφτείτε το site www.jetoilcsr.gr.

Για να διαβάσετε την Εκθεση Κοινωνικής Υπευθυνότητας 2012 της MAMIDOIL JETOIL, παρακαλούμε πιέστε εδώ .

Για να διαβάσετε την Εκθεση Κοινωνικής Υπευθυνότητας 2011 της MAMIDOIL JETOIL, παρακαλούμε πιέστε εδώ .

Για να διαβάσετε την Εκθεση Κοινωνικής Υπευθυνότητας 2010 της MAMIDOIL JETOIL, παρακαλούμε πιέστε εδώ .

Για να διαβάσετε ολόκληρη την Εκθεση Κοινωνικής Υπευθυνότητας 2009 της MAMIDOIL JETOIL, παρακαλούμε πιέστε εδώ.

Για να διαβάσετε την Εκθεση Κοινωνικής Υπευθυνότητας 2008 της MAMIDOIL JETOIL, παρακαλούμε πιέστε εδώ